Onze trainers


Esther Nicolay

‘Toen onze jongste zes maanden was, begon ik met hardlopen. Na 1,5 jaar terug van Curaçao, heb ik me aangesloten bij de loopgroep. Na de zomer de cursus ATL2 gevolgd en het is geweldig om assistent-trainer te zijn! Laten we er samen een mooi en sportief jaar van maken!’
 

Eddy Spreeuwers
Sinds de zomer van 2015 actief als trainer bij LGH.  Ik vind het belangrijk om veel variatie in de trainingen aan te brengen. Dat houd je soepel en daarmee worden blessures voorkomen. Elke warming-up is het weer een uitdaging om de lopers te verrassen met andere oefeningen en ze uit te dagen met nieuwe spelvormen.’


Erik van Viegen

Sinds 2005 (weer) lid na deelname aan de halve marathon van Utrecht dat jaar. Half 2011 heb ik mijn diploma Looptrainer 3 (zelfstandig looptrainer) gehaald. ‘Een groep lopers enthousiasmeren en stimuleren om op een prettige en constructieve manier individuele prestaties te verbeteren; dat doe ik graag. Trainingsopbouw, looptechniek en voeding zijn ook uitermate belangrijk net zoals gezelligheid en onderlinge contacten.

Leo Goes
Ik ben Leo Goes en sinds februari 2018 lid van de loopgroep. Ik heb eerder training gegeven bij de hardloop club van Delta Lloyd waar ik toen werkte. Ik ben blij dat ik mijn enthousiasme voor het lopen nu mag overbrengen door trainingen te geven. Wat ik een ieder kan aanraden is om eens van de verharde weg af te wijken en mee te doen aan een trailrun. Het geeft een boost aan je kracht, coördinatie en core trainingen. Ik zie jullie graag komen en vermoeid van de trainingsinspanning weer bezweet huiswaarts keren, trots op jezelf.