Lidmaatschap en contributie

Lidmaatschap
Wij richten ons vooral op lopers vanaf 18 jaar. Iedereen die graag mee wil doen aan de trainingsactiviteiten kan komen kennismaken en maximaal 4 keer gratis meetrainen. Daarna besluit je of je lid wordt van LGH. Van leden wordt verwacht dat zij één of twee keer per jaar op een zaterdag als poster helpen bij de Vlinderloop (ongeveer van 11.00 uur tot 13.30 uur).

Contributieregeling
De jaarlijkse contributie bedraagt € 60,00. Als vereniging zijn wij aangesloten bij de Atletiekunie. Hiervoor betaal je jaarlijks een door de Atletiekunie vastgesteld bedrag. Voor recreanten is dit € 18,55 (jaar 2022). Leden met een wedstrijdlicentie betalen hiervoor € 25,05 (jaar 2022).

Bij aanmelding als lid wordt een éénmalig bedrag van € 8,20 (jaar 2022) gevraagd aan administratiekosten. De incasso geschiedt aan het begin van het kalenderjaar. Opzegging van het lidmaatschap moet schriftelijk gebeuren vóór 30 november van het lopende contributiejaar.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier (laatste pagina van de welkomstbrief) op te sturen naar leden@loopgroephouten.nl of door rechtstreeks het aanmeldformulier op de site in te vullen.