Run2Day Vlinderloop


Loopgroep Houten organiseert 9 x per jaar de bekende Run2Day Vlinderloop. Deze prestatieloop vindt elke 2e zaterdag van de maand plaats, van september tot en met mei. De loop staat open voor leden en niet-leden.

De afstanden zijn: 5,2 km; 11,1 km; 15,2 km en de halve marathon (21,1 km). De start is om 11.30 uur voor sportcomplex "De Wetering" van Korfbal Vereniging Victum aan de Hefbrug te Houten. Alle afstanden gaan tegelijk van start. Leden van de LGH (posters) en borden met pijlen geven langs de route de richting aan. Er is onderweg een waterpost en er is EHBO aanwezig. Tevens is er gelegenheid voor verkleden en douchen.

N.B. Het parcours is niet afgezet en dus niet autovrij. Houd rekening met andere verkeersdeelnemers en volg de instructie van de posters op.

De inschrijving is in de kantine van Victum van 10:30 - 11:25 uur. Voorinschrijving is niet mogelijk. De inschrijfkosten zijn € 4,00 en met herinnering € 6,00. Er kan alleen contant worden betaald, pinnen is niet mogelijk.
Na afloop worden prijzen verloot op startnummer. Bij het inleveren van je startnummer na afloop kun je zien op welk startnummer een prijs is gevallen. De uitslagen van de Run2Day Vlinderloop vind je op de website van LGH en op www.uitslagen.nl.

De belangrijkste informatie over de Run2Day Vlinderloop vind je in deze flyer.

We nodigen je ook dit seizoen weer uit om op de volgende data mee te doen aan de Run2Day Vlinderloop: