Training op de dinsdagavond

Voor de reguliere training op dinsdagavond maken we gebruik van de kleedruimte bij tennisvereniging De Doordraaiers. De locatie is Koedijk 3, 3992 LV Houten. Deze training – onder leiding van gediplomeerde trainers – begint dinsdagavond om 19.25 uur en duurt tot ca. 21.00 uur.

De trainingen van de loopgroep vinden buiten plaats en gaan het hele jaar door. We trainen in het Imkerspark, het bedrijventerrein de Veste, het bedrijventerrein de Meerpaal en op de Houtense Wetering.

Het aanbod van de training op dinsdagavond is gevarieerd. We starten en eindigen de avond gezamenlijk, met de hele groep. Voor het loopprogramma, inclusief een uitgebreide warming-up, met ook aandacht voor loopscholing, zijn er twee of drie groepen. Voor elke groep verzorgt de betreffende trainer een eigen training. De trainingen van de verschillende groepen variëren vooral in intensiteit en uitgebreidheid (zie trainingsschema). Leden bepalen zelf bij welke groep ze zich op dinsdagavond aansluiten.

Om goed mee te kunnen komen tijdens de gezamenlijke dinsdagavondtraining heb je wel een zeker basisniveau nodig. Het komt erop neer dat je ongeveer 5 kilometer aan één stuk moet kunnen hardlopen.

Overige trainingen

Donderdagavond, zaterdagochtend en zondagochtend zijn er voor de liefhebbers nog officieuze trainingen in de vorm van een duurloop, waarvoor we verzamelen bij Grootslag 61, Houten.

Trainingstijden:

dag tijd locatie
Donderdag 19:30 Grootslag 61
Zaterdag 08:30 Grootslag 61
Zondag 09:00 Grootslag 61