Traditiegetrouw ging weer een grote LGH delegatie naar Linschoten. Wat een opkomst!

Vanaf de parkeerplaats bij De Doordraaiers vertrokken we met zeven volle auto’s stipt om  11.45 uur. We hebben met 35 lopers deelgenomen aan de Linschotenloop, verdeeld over de 10,5km en de halve marathon. Dit was een nieuw record! De ‘paarse’ groepsfoto is een mooie herinnering aan een geslaagde en gezellige loop.

Na afloop werden we verrast door eigengebakken cake van Irene van Enckevort en Thea Stam. Irene werd zelf verrast met een mooie derde plek op de halve marathon in haar leeftijdscategorie.

’s Avonds waren er 33 lopers en aanhang aanwezig bij het LGH kerstdiner bij restaurant De Beren, dat georganiseerd was door de Evenementencommissie. Prima avond en erg gezellig. De vinkenkoorts heerste ook weer en ‘dokter/trainer’ Erik van Viegen heeft de verlossende uitslag bekend gemaakt: Tom Horst en Irene van Enckevort hebben de vink gewonnen. Onze voorzitter Gerda Weitkamp heeft alle vrijwilligers in het zonnetje gezet en bedankt voor de geweldige inzet in 2018.

Linschotenloop en LGH Kerstdiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *