Het nieuwe jaar heeft zich met veel geknetter en geknal geïntroduceerd en daarmee start voor ons, lopers bij LGH, weer een jaar met nieuwe sportieve uitdagingen. Een jaar waarin ieder van ons weer eigen doelen stelt. Een langere afstand, een snellere tijd of gewoon lekker lopen, samen met anderen of alleen. Maar soms gebeurt er iets dat opeens alle doelen doorkruist. Een andere drukke baan, de komst van een nieuwe wereldburger, ziekte in de directe omgeving, een verhuizing of een blessure. Zaken die soms alleen maar bekend zijn bij een klein groepje lopers om de betrokkene heen, zeker als het om persoonlijke, verdrietige informatie gaat. Is heel begrijpelijk, maar toch…

We beginnen onze loop altijd met een praatje door de trainer. We kunnen dan onze successen met elkaar delen en er wordt geapplaudisseerd. We leren elkaar een klein beetje beter kennen. Er wordt veel gelachen en gepraat. We zien elkaar staan. Maar toch…

Het komt nog te vaak voor dat iemand langere tijd afwezig is zonder dat bekend is waarom. Je hebt daar vast een heel goede reden voor. Dus mocht er iets zijn waardoor je langere tijd niet met ons mee kunt trainen, laat het dan weten. Geef het zelf door aan een van de trainers of via een loopmaatje. We vinden het jammer als je er niet bij kunt zijn. Wij willen je laten merken dat jij ertoe doet, ook als je er even niet bent.

Betrokkenheid? Ja, graag!

Sportieve groet vanuit de redactie en mede namens trainers en bestuur

Betrokkenheid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *